beleef open monumentendag - thema 'in europa'

In navolging van de enthousiaste reacties van voorgaande jaren opent Ontmoet Anna ook dit jaar haar deuren voor publiek voor Open Monumentendag.

Voor Open Monumentendag 2018 is het thema: ‘In Europa’. Met dit thema sluit de Open Monumentendag in Nederland aan bij het Europese Jaar van het Cultureel Erfgoed.

Ons programma voor Open Monumentendag wordt dit jaar uitgevoerd in samenwerking met Douzelage Meerssen. Blijf ons volgen, want het precieze programma wordt nog later bekend gemaakt.

U bent in elk geval van harte welkom
zondag 9 september van 13.00 tot 17.00 uur. Kom kijken en doe mee aan de rondleidingen, ook dit jaar weer in de voormalige woning van de stationschef op de eerste en tweede etage.

Tevens is onze Tafel van Anna en bij goed weer het terras geopend voor een lekkere kop koffie of een drankje al of niet met zoet of hartig lekkers uit onze regionale MisjMasj keuken. Een heerlijk rustmoment op uw fiets- of wandeltocht!

Een ‘must’ voor iedere liefhebber van monumenten (en spoorstations!), geschiedenis of verhalen en culinaire geneugten!


Schermafdruk 2017-09-05 15.13.58.png

Praktisch

datum / tijd:

zondag 9 september
13.00 - 17.00 uurprijs:
toegang en deelname aan rondleidingen zijn gratis.

Onze eetkamer en terras zijn geopend voor een kop koffie met lekkers of een ander drankje met een hapje. Consumpties en versnaperingen zijn voor eigen rekening.