misjmasj

Onze MisjMasj keuken is opgezet vanuit passie, de liefde voor lekker eten en de trots op onze streek.

van de regio en van het seizoen

MisjMasj betekent op z’n Limburgs een mengelmoes. Voor Anna brengt het een jeugdherinnering naar boven. Vroeger als je een feest had gehad, werd de dag erna van de restjes een maaltijd geïmproviseerd en meestal was dit erg lekker! MisjMasj bij Ontmoet Anna wil echter niet zeggen dat wij restjes aan onze gasten serveren. Integendeel. Het betekent dat wij geen vaste kaart voeren in onze keuken. Er wordt gekookt met dat wat de markt biedt. Eten van het seizoen en van de eigen regio. Vaak biologisch, altijd ambachtelijk en kleinschalig gemaakt. Pure smaak en gezondheid. Naar ons idee het beste wat we u kunnen voorzetten.

samen genieten

En als u dan gaat eten, dan is dat in een sfeer van samen eten, aan tafel of rondwandelend, maar altijd in een sfeer van contact en samenzijn. En bovenal samen genieten!



OntmoetAnna_food-6353.jpg