het plateau

Het Plateau (55 m2) is de ideale ruimte om samen te werken, om te onderzoeken, te dromen, te bedenken, te leren en te beslissen. De hoge en weidse ruimte (met een nokhoogte van 8 meter), de grote ramen en de lichtinval, maken de blik vrij, de mind open en inspireren tot nieuwe ideeën. Authentieke en kunstzinnige elementen, als de monumentale dakconstructie, de dubbele historische deuren, de regendruppels en de wolken van het mergellandschaap, geven een bijzondere beleving. De beschikbare faciliteiten ondersteunen het proces van productief samenwerken.
Door licht-en sfeerwisselingen is de ruimte ook geschikt voor meditatief en spiritueel samenzijn en voor sessies gericht op lichaamswerk.

aanwezige faciliteiten
De ruimte is flexibel in te richten met losse zitelementen (bankjes, kubussen, stoelen) en lage tafeltjes. Er is de beschikking over audiovisuele apparatuur. Standaard is in de ruimte een 50-inch smart TV met Audio Pro geluidsinstallatie. Op aanvraag en indien beschikbaar kunt u ook gebruikmaken van een beamer. Natuurlijk is standaard in de ruimte een flip-over en op aanvraag kunnen wij een toolkit met brainstorm- en tekenmateriaal bieden.
De ruimte is geschikt tot 60 gasten, afhankelijk van de gekozen setting.