ommetje ecoducten

Als reeën de A2 oversteken!

In het Bunderbos moet je minstens elk seizoen een keer komen. 's Winters voor de verstilde rust. In het voorjaar voor de tapijten speenkruid, bosanemonen, bosviolen, daslook en helmbloem die de bodem bedekken. In de zomer (zeker op een warme zomerdag) voor de koele beschutting van het dichte bos. En in de herfst - hoe kan het anders - voor de kleurenpracht.

routebeschrijving

Download hier de routebeschrijving Ommetje Ecoducten met uitgebreide uitleg over alles dat u onderweg rond de Kruisberg, Overbunde en Kasen kunt zien en beleven.

op pad met otto
Bent u met een groep (vanaf 8 personen) en wilt u Ommetje Ecoducten liever onder begeleiding van een landschapsgids doen? U gaat het landschap met nieuwe ogen zien en nog intenser beleven!

Landschapsgids Otto van Ontmoet Anna neemt u vanaf station Meerssen mee voor een boeiende tocht via de Ecoducten hoog boven het Maasdal. Wilt u bij terugkomst nog even samen nagenieten, dan laat Anna u bij Ontmoet Anna proeven van haar regionale MisjMasj keuken.

Praktisch

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om met Otto op pad te gaan en ommetje ecoducten in al zijn facetten te beleven? En nog even nagenieten met een hapje en een drankje uit de MisjMasj keuken van Anna? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.